Sobre el bloc

CATflag Podeu llegir aquest bloc en català
SPAflag Puedes leer este blog en castellano

Konnichiwa minna-san!

Japó es un pais que atrau a molta gent per causes ben diverses: cultura, gastronomia, paissatges, música, filmografia i un llarg etcètera. Personalment, podria dir que, si be vaig entrar en la seva cultura per la seva vertent històrica, actualment em seria dificil dir una cosa que, de forma general, no m’agradés del Japó i la seva gent.

He tingut la sort de poder visitar el pais del sol neixent en més d’una ocasió, tot i que només com a un turista més. Hi ha gent que hauria volgut estar a la meva pell, i gent que m’ha criticat per haber perdut l’oportunitat de viure experiencies que se m’han passat per alt o simplement no he considerat, però crec que, com tants d’altres, podria aportar el meu granet de sorra per ajudar a algunes persones a entendre una mica millor aquest pais, o a viure una experiencia més enriquidora si poden viatjar-hi en el futur.

La intenció d’aquest blog es mostrar els llocs on he estat, amb imatges i videos que puguin il.lustrar la seva belleça, aixis com una mica d’informació sobre els elements culturals o curiositats relacionades. Si algú pot treure’n alguna cosa útil, me n’alegraré. Si no, com a mínim m’hauré divertit.

Kono blog, yonde kudasai. Dômo arigatô.
Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: