Bon Any del Gall de Foc

Ja hem deixat enrere l’any del Mico, i em entrat en l’any del Gall de Foc, un signe molt dinàmic, però que no admet la improvisació, així que, per ser fidel a l’esperit de l’any, els bons propòsits per aquest any que comença en relació al bloc Viatges pel Japó i la web de Descobrir Japó, son bàsicament ser més constant en l’elaboració de material, i anar-vos-el presentant de forma molt més estructurada, per la qual cosa recuperaré allò de “si avui es dilluns, toca parlar de XXX” que ja vaig fer durant un temps amb alguns apartats, però aquest cop cada dia de la setmana correspondrà a un dels grans blocs de la web o al bloc. Això no vol dir que pretengui escriure cada dia un article (tot i que m’agradaria), si no que si esteu especialment interessats en un aspecte determinat de Japó i la seva cultura, hi haurà un dia que haureu d’estar especialment atents per saber si hi ha alguna novetat en relació al tema.

Recordeu que tot el material que publiquem es veu reflectit en els nostres social media (Facebook, Twitter i Google+), així que si encara no ens seguiu, es un bon moment per fer-ho i així no perdre-us res. També tinc el projecte de, coincidint amb l’aniversari de la web o el bloc, començar una Newsletter per resumir-vos el més interessant del que s’ha parlat a la web i el bloc, així com altres temes que potser no tinguin cabuda en ells.

Però tot això ho podreu anar veient a mesura que vagi passant l’any. De moment, en aquest, el primer escrit de l’any, el més important es desitjar-vos que aquest any del Gall de Foc sigui molt millor que l’anterior, i que junts podem compartir més que mai la nostra passió pel país del sol naixent.

明けましておめでとうございます!

nengajo2017

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: