4t Aniversari de Descobrir Japó

4Aniversario

Com passa de ràpid el temps quan t’ho passes be!!! Avui fa quatre anys del naixement de la web Descobrir Japó, quatre anys compartint amb tots vosaltres tot tipus de temes relacionats amb Japó, la seva cultura, la seva gent, el país, etc. Al llarg d’aquests quatre anys plegats hem anat descobrint una mica més sobre un tema que ens fascina i del que podríem seguir parlant per molt temps que passi, cosa que tinc tota la intenció que es compleixi, sobre tot veient les xifres que cada cop es superen a si mateixes. I es que aquest darrer any ens han visitat gairebé 50.000 usuaris, que han visionat gairebé 100.000 pàgines; però del que mes content estic es que em aconseguit arribar a més recons del planeta, tal com preteníem al crear aquesta web. Ara ja no ens llegeixen gairebé només a Espanya, si no que més de la meitat de les visites provenen d’altres recons del món com Mèxic, Argentina, Colòmbia, Xile… i fins i tot del propi Japó i els Estats units (vuitè i novè països, respectivament, en nombre de visitants absoluts).

En aquest darrer any he introduït alguns canvis en la presentació, he afegit una secció de noticies (lamentablement, per la seva pròpia natura, no m’ha estat possible incloure-la més que en castellà), i s’han diversificat els continguts (tot i no tant com hauria volgut). Avui comença una nova etapa, en que tinc la intenció de seguir en aquest procés de millora i diversificació de continguts, tractant de parlar més d’allò que més us interessi. I es per aquest motiu que us voldria demanar que en els comentaris d’aquest article, o a través dels mitjans socials del portal Descobrir Japó, em digueu de què us interessaria més que parlés en els propers mesos.

I parlant de mitjans socials, a aquest aniversari em arribat fregant unes xifres que no poden si no seguir motivant-nos: prop de 10.000 seguidors a Twitter, a un pas dels 4.000 “Me gusta” a Facebook, estem als cercles de més de 1.000 persones a Google+, i ens estem acostant als 200 subscriptors del canal de YouTube.

Ara comença un nou any, el cinquè, en el que volem donar-li un impuls més als continguts i informar-vos d’allò que més us interessi, però per aconseguir-ho, insisteixo, necessitem que ens digueu què voleu veure i llegir a través dels vostres missatges, comentaris, o simplement demanant-nos-ho per mail o a través de les xarxes socials.

Gracies a tots pel vostre suport! Esperem seguir sent-ne mereixedors al llarg d’aquest nou any que ara comença!

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: