150 Anys Església Oura

A la ciutat de Nagasaki es troba la església catòlica més antiga de Japó, l’Església Oura, que el passat 19 de Febrer 2015 va celebrar una missa per commemorar el seu 150 Aniversari. Aquesta església es un lloc de culte molt especial, no sols per ser el centre de culte catòlic més antic que queda al Japó, si no també per que està dedicada als 26 màrtirs catòlics, alguns d’ells missioners estrangers, que van ser executats pel règim de Hideyoshi Toyotomi el 1597.

Aquesta església va ser construïda pel missioner francès Bernard-Thadee Petitjean, que va ser també qui va descobrir amb sorpresa que al Japó encara quedaven catòlics que havien mantingut la seva Fe durant gairebé 300 anys.

Oura03

Per celebrar el seu 150 Aniversari es van reunir 150 persones en una oració comuna dins l’església, ara basílica, i van entonar un càntic dedicat a la seva història. La missa la va celebrar el Arquebisbe Joseph Mitsuaki Takami que va demanar deixar avançar la història de la Fe tan lligada a la església per poder passar-la a les properes generacions.

Foto: Mainichi Shimbun

Foto: Mainichi Shimbun

Foto: The Asahi Shimbun

Foto: The Asahi Shimbun

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: