Revisió estructural de la Cúpula de la Bomba de Hiroshima

La Cúpula de la Bomba, les restes de l’edifici que va quedar parcialment en peu després de l’esclat de la bomba a molt poca distancia, es un dels símbols més potents de tots els que ens recorden l’horror de la destrucció nuclear a Hiroshima. Aquest edifici originalment es va acabar de construir el 1915, motiu pel que el proper any complirà el seu centenari, coincidint amb el 70 aniversari del desastre que el va deixar com està actualment.

Per evitar que el que en queda es desgasti massa i acabi caient, cada tres anys es fa una revisió estructural per comprovar l’estat de les parets i les bigues, comprovaran i repararan els possibles desperfectes causats pel pas del temps, etc.

Per aquest motiu, la Cúpula de la Bomba estarà coberta per andamis i no es podrà veure adequadament fins a finals de Març de 2015.

Per altra banda, com es considera que l’estructura podria vindre`s a baix si la zona es veu afectada per un terratrèmol fort, en aquesta ocasió es preveu que, a més a més, es reforci la seva resistència en front dels terratrèmols, però aquesta intervenció no tindrà lloc fins després del memorial anual  per les víctimes de la bomba, el proper més d’Agost de 2015.

revisioEstructural

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: