Museu d’Arts Tradicionals d’Edo Shitamachi

museuArtsTrad01

La zona d’Asakusa es molt més que el temple Sensō-ji, i una de les visites complementaries que podem fer es visitar algun dels museus de la zona. Hi ha un museu que reiteradament he tractat de visitar, el Museu del Tambor (Taiko), però sense proposar-m’ho, tots tres cops que he visitat Asakusa, casualment ho he fet en dilluns, que es el dia que està tancat. Però el museu del que avui us parlaré el vaig trobar quasi be per casualitat, mentre donàvem una volta pels carrers propers al temple a la recerca d’un lloc per dinar, que s’estava fent tard. Va ser així com vam entrar en un petit comercial, on gairebé per casualitat un edifici ens va cridar l’atenció. No es que realment sembli un museu, mes aviat sembla una botiga d’objectes tradicionals. El cas es que al entrar a tafanejar, vam descobrir aquest petit museu on poder admirar diversos objectes artesanals que tradicionalment s’han fabricat a la zona.

museuArtsTrad05

museuArtsTrad07

No es res de l’altre món, bastant petit, i la part més interessant, que son les demostracions, tenen lloc bàsicament durant els caps de setmana, o si hi ha programada la visita d’un grup gran, però es gratuït i no massa lluny del temple. No es doncs un lloc al que realment valgui la pena desviar-se, però si un bon complement a una visita pel barri més enllà del seu centre turístic.

museuArtsTrad04

museuArtsTrad06

museuArtsTrad02

museuArtsTrad03

I, per si us interessa, gairebé davant d’aquest museu hi havia un restaurant familiar on no es menjava malament, a més de deixar amb una cara de pasmat al fill de la propietària davant de la invasió de tants estrangers (érem cinc).

Informació important:

  • Lloc: Museu d’Arts Tradicionals d’Edo-shitamachi (Asakusa – Taitō-ku – Tōkyō)
  • Entrada: gratuïta
  • Com arribar-hi: a tan sols 5’ caminant de l’estació Asakusa de la línea Tsukuba Express o a 15’ caminant de l’estació Asakusa de la línea Asakusa de Metro Toei, la línea Ginza de Metro Tōkyō, o de la línea Tobu. En autobús, a 2’ caminant de la parada Asakusa-sanchome de la línea Toei, a 5’ de la parada Tsukuba Express Asakusa-eki de la línea Tozai Megurin de l’autobús circular Taito, i a 12’ caminant de la parada Asakusa-kikumizu-dori de la línea Minami Megurin de l’autobús circular Taito.
Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: