Asakusa-jinja (浅草神社)

asakusaJinja04

També conegut con Sanja-sama (que significa “santuari dels tres deus”), el Santuari d’Asakusa es un temple sintoista dedicat als germans Hinokuma (Hamamari i Takenari) i a Hajino Nakatomo, les tres persones responsables de la creació de Sensō-ji, com ja us vaig explicar a la història del temple. Està situat dins els terrenys del temple que tan decisivament van contribuir a crear, i ha estat així des de la seva fundació, tot i que amb la separació entre religions de la Era Meiji, es van convertir en objectes independents d’adoració.

L’edifici actual del santuari, que va sobreviure als bombardejos i va ser designat el 1951 com Important Be Cultural, va ser donat per Tokugawa Iemitsu, i es va acabar de construir el 1649. El seu estil es denomina gongen-zukuri, que es el mateix estil que del santuari Toshogu de Nikko.

asakusaJinja01

asakusaJinja03

Físicament parlant, el santuari està al costat mateix del temple principal de Sensō-ji (entre aquest i Nitenmon),però es molt més senzill. Un torii bastant petit, una font per purificar-se i un petit edifici que ens permet veure tot l’interior des de l’entrada (no es pot accedir a l’interior).

Informació important:

  • Lloc: Asakusa-jinja (Asakusa – Taitō-ku – Tōkyō)
  • Entrada: gratuïta
  • Com arribar-hi: a tan sols 5’ caminant de l’estació Asakusa de les línies Tobu Iskytree, Metro Ginza, Tsukuba Express o Metro Toei (sortida A4).
  • Àlbum de Flicker: Temples de Tōkyō

asakusaJinja02

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: