Takeshita dori (竹下通り)

takeshitaDori01

Takeshita dori es un carrer per als vianants situat just davant de la sortida de l’estació de Harajuku que els caps de setmana s’omple de gent, especialment joves, de tot tipus i tendències. No es un carrer massa llarg, però si molt concentrat, amb botigues i establiments enganxats un al costat de l’altre.

La zona de Harajuku es podria considerar com de visita obligada, especialment el diumenge, doncs a poca distancia podem trobar nombrosos llocs força interessants, des de el Parc Yoyogi i els grups que el fan servir per practicar o donar-se a conèixer, al Santuari Meiji i el parc que l’envolta, fins a l’agradable passeig que pot representar anar fins a Shibuya.

Les botigues de Takeshita Dori, tret d’unes poques pertanyents a cadenes importants, solen ser botigues petites i independents on es pot trobar tota mena d’estils, i sobre tot molt de material relacionat amb els ídols de la societat japonesa. Aquesta gran diversitat es el major atractiu de visitar aquest carrer, doncs hi podem trobar tota mena de tendències i gent que molta gent consideraria “rara”, però que son les que defineixen el seu caràcter diferencial.

takeshitaDori04

takeshitaDori02

També s’hi poden trobar nombrosos llocs per fer una parada per recuperar forces, evidentment del tipus que més agrada als joves (creps, hamburgueses,…), si es que pots arribar a donar un pas per dins d’aquest carrer, ja que els diumenges es gairebé impossible caminar-hi. Si el que voleu es veure la gent que hi passeja gairebé un recomanaria buscar un bon lloc, i anar veient la gent com passa. Si en canvi, el que preferiu es mirar les botigues i comprar, més aviat us recomanaria anar qualsevol altre dia per poder fer-ho amb una relativa facilitat.

takeshitaDori03

I un darrer apunt. A les botigues hi ha força material relacionat amb idols i tendències de moda “diferents”, però segurament precisament per això, a moltes botigues hi ha cartells que especifiquen, de forma totalment explícita, que està prohibit fer fotos dins la botiga.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: