Nakano Broadway

Si penses en el paradís otaku a la ciutat de Tôkyô, sens dubte pensaràs immediatament en Akihabara, però existeixen molts més recons que també es podrien considerar paradisos otaku, alguns d’ells amb més tradició que Akihabara, on el manga i l’anime comparativament es un nouvingut. I un d’aquests llocs emblemàtics es Nakano Broadway.

NakanoBraodway02

Nakano Broadway es un centre comercial situat molt a prop de l’estació de Nakano, a tan sols cinc minuts en tren de Shinjuku, seguint la línea Chuo, tot i que també s’hi pot arribar emprant la línea de metro Tozai. En aquest centre comercial es poden trobar multitud de botigues de manga, anime i productes relacionats (figures, videojocs, música i merchandising de tot tipus, inclusos petits records com clauers, cartes i similars amb motius de les series més famoses) repartides entre les seves diverses plantes, i molt especialment les botigues de la cadena Mandarake. I es que aquesta cadena de botigues que actualment s’estén per bona part de Japó, va fer les seves primeres passes en aquest centre comercial, on actualment disposa de nombrosos establiments especialitzats.

NakanoBraodway03

NakanoBraodway01

Nakano Broadway te tres plantes més un soterrani, al que s’accedeix (si procedeixes de l’estació del ferrocarril) per un carrer cobert ple de restaurants i botigues de menjar anomenada Nakano Sunmail, de 225 metres de longitud. La primera planta està dedicada a botigues de tota mena, mentre que el soterrani es un mercat, però les dues plantes superiors (a més a més d’alguns establiments de les altres plantes) estan dedicades quasi exclusivament al món otaku.

NakanoBraodway04

Per tant, Nakano Broadway es un lloc perfecte per perdre’s durant tot el dia i deixar ben escurada la cartera. No sols tenim totes les botigues que podríem somiar i més, si no que pel carrer d’accés podem menjar per molt pocs diners, i a més a més, per la zona circumdant hi ha diverses izakayas (bars per a beure i “anar de tapes”) on acabar una jornada interessant i respirar l’ambient de les masses de japonesos relaxant-se després d’un dur dia de feina, mil vegades vist en manga i anime.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: