Què visitar al Japó

Quan viatges al Japó per fer turisme el més probable es que vulguis veure una mica de tot, amb una certa preponderància en aquells aspectes que més t’interessin. Així, es gairebé segur que acabaràs visitant els llocs més coneguts i “turístics”,  com Sensoji a Tôkyô o Kiyomizudera a Kyôto, visitant el castell de Himeji o el santuari d’Itsukushima a Miyajima, i segur que compres alguna cosa al barri de Ginza o de Shinjuku. D’exemples aquest bloc n’està ple, doncs es bàsicament el model de visita que jo he seguit en totes les meves visites al país nipó.

Però també es perfectament possible organitzar un viatge exclusivament centrar en un tema o interès particular. I la veritat es que el Japó et permet un munt d’opcions diferents en aquest aspecte, algunes de les quals aniré repassant al llarg dels propers articles, doncs aquest mes de la campanya “12 mesos, 12 temes” estarà dedicat a què podem visitar de forma específica al Japó.

visitar02

En algunes ocasions he arribat a plantejar-me fer un viatge al Japó que podríem considerar “temàtic”, però com estic tan enamorat del Japó en general, em resulta molt difícil decidir-me per un sol aspecte, i he acabat deixant-ho córrer, o potser seria millor dir que he fet un munt de viatges temàtics barrejats entre si.

Japó es un lloc perfecte per fer viatges específics per otakus (evident, sent el lloc originari d’aquesta cultura), per creients (shintoistes o budistes), per gent a la que li agradi la natura i les excursions, per practicants de les arts marcials o altres esports (com el surf, el submarinisme o el muntanyisme), per amants de la història, per amants de la bona cuina, de l’artesania o de l’arquitectura, i fins i tot per la gent a la que simplement li agrada fer moltes compres. De fet conec fins i tot una persona que, malgrat no fer el viatge només per aquesta causa, una de les motivacions principals era poder muntar en una muntanya russa especial (ara no recordo si era la més llarga del món, la que tenia la caiguda puntual més gran del món, o alguna cosa per l’estil).

visitar01

En fi, que si teniu un interès especial en algun tema relacionat amb el Japó, en propers articles espero presentar-vos suficients ingredients prou atractius per que us animeu a organitzar un viatge “temàtic” al vostre gust.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: