Què comprar al Japó?

Algunes vegades m’han preguntat “Quant pot costar un viatge al Japó?” i jo sempre he contestat amb l’afegit “vicis apart”. I es que es molt important tindre en compte que, al marge del pressupost pel viatge en si mateix (bitllets d’avió, transports, menjar, allotjament, entrades als llocs per visitar, etc.) cal tindre un pressupost específic per a les despeses en altres aspectes del viatge molt més difícils de calcular, ja que generalment son despeses capritxoses. En aquest aspecte us recomano ferventment que tingueu un pressupost estricte i prou voluntat per complir-lo, ja que tot i així ja l’incomplireu més d’una vegada amb tot tipus d’excuses barates. I es que al Japó, us agradi el que us agradi, trobareu infinitat d’oportunitats de comprar allò que no necessiteu, però realment desitgeu, fins a límits propers a la ruïna total!

queComprar06

queComprar04

Quan un se’n va de viatge, generalment compra records per a un mateix, i també per amics i familiars. I si el viatge es a un lloc com el Japó, que probablement es farà “un cop en la vida”, possiblement comprarem encara més records. A més a més, el Japó te l’afegit que possiblement hi haguem anat per que ens agrada molt alguna cosa: tecnologia, cultura, art, manga i anime, videojocs, etc. Si aquest es el vostre cas, esteu irremediablement condemnats a la ruïna, doncs a la despesa dels records habituals, sens dubte hi afegireu una partida molt més gran dedicada exclusivament a l’objecte de la vostre passió, i si com jo, teniu la desgracia de que us agradi més d’una cosa… be, quan la targeta de crèdit ja treu fum i no us dona més crèdit es quan finalment parareu, ni que sigui per força major.

Potser he exagerat una mica, però no hem d’oblidar que Japó es un dels països més consumistes del món, i te una estructura comercial que t’incita a comprar per totes bandes, així que només et falta una petita motivació per fer-ho i ZAS!, ja has caigut a la seva trampa i acabes amb una maleta tan plena de coses que no saps si podràs tancar-la, o si podrà passar la facturació de l’aeroport a causa de l’excés d’equipatge. I si no us ho creieu, mireu l’àlbum de fotos de Flickr amb les compres que he fet al Japó (i em falten les de un dels viatges, que al final no vaig fer fotos del que havia comprat).

queComprar05

En els propers articles parlaré dels diversos llocs i les diverses raons que us poden portar a la ruïna amb la compra d’aquests petits detalls capritxosos durant una visita al Japó, per que desenganyeu-vos, al Japó no us podreu contenir i acabareu gastant més del que voldríeu!

queComprar02

queComprar03

queComprar01

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: