4 anys viatjant pel Japó

IVaniversarioAvui fa quatre anys que vaig publicar la primera entrada d’aquest bloc. Sembla que faci una eternitat, però la veritat es que m’he divertit tant escrivint-ho que el temps m’ha passat volant. Han estat quatre anys viatjant virtualment amb tots vosaltres per aquells llocs del Japó que he tingut la sort de visitar en els (casualitat?) quatre viatges que he fet fins ara al Japó. I encara que de moment les meves possibilitats de tornar-hi (no serà per falta de ganes) son pràcticament nul·les, no per això deixaré d’acompanyar-vos com fins ara, doncs encara em queden moltes coses per explicar-vos.

Aquest ha estat un any bastant intens, amb constants rècords de visites diàries o mensuals, però més enllà dels freds nombres de visites, ha estat un any de ferma consolidació. Molts segur que ja haureu visitat el portal Descobrir Japó (si no es així, a què esteu esperant!?), la pàgina web que va sorgir com evolució natural d’aquest bloc, i haureu comprovat que al llarg d’aquests darrers mesos li he dedicat molta més atenció però, afortunadament, sense restar-li a aquest bloc. I, toquem fusta, espero poder seguir així durant molt de temps.

A la pestanya “sobre el bloc” es pot llegir: “La intenció d’aquest bloc es mostrar els llocs on he estat, amb imatges i vídeos que puguin il·lustrar la seva bellesa, així com una mica d’informació sobre els elements culturals o curiositats relacionades. Si algú pot treure’n alguna cosa útil, me n’alegraré. Si no, com a mínim m’hauré divertit”. Doncs mirant enrere puc dir que fins ara ho he aconseguit. Pels comentaris que aneu deixant i altres contactes personals he comprovat que a la gent li ha resultat útil el que he anat comentant, o l’he fet recordar moments interessants, i a més a més, personalment m’he divertit molt. Màxima puntuació!

Fins ara he publicat més de 300 articles, alguns en varies parts, però si els agrupo per temes o llocs visitats, el que estiu llegint ara mateix es el que fa 199, així doncs, encetaré el cinquè any Viatjant pel Japó amb vosaltres amb el 200a, un número que espero augmenti el més ràpidament possible, i sempre al vostre costat. Afanyeu-vos, no perdeu el transport virtual que ens seguirà portat de viatge per aquest meravellós país que es el Japó!

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: