Jardins exteriors del Palau Imperial (皇居外苑)

El perímetre del Palau Imperial de Tôkyô es un magnífic passeig de gairebé 5km que molts aprofiten per fer esport (bàsicament jòguing) i que ressegueix els fossars del palau i que permet veure les muralles, les diverses portes i ponts, i els accessos al Palau Imperial i als Jardins Imperials de l’Est, que son zones acotades. A l’extrem més proper a Hibiya i Marunouchi (on es troba l’estació de Tôkyô) trobem el que els japonesos anomenen  Koukyogaien, i que podríem traduir com jardins exteriors del Palau Imperial. Aquesta zona enjardinada es un ampli parc pel que passejar i veure alguns dels pocs elements característics del Palau Imperial que es poden veure des de l’exterior.

Jardins08

Jardins02

Jardins07

Si ho comparem amb les altres zones del Palau Imperial que es poden arribar a visitar, la zona no te gaire be res d’especial, però te el gran avantatge que es troba a una zona per la que es molt fàcil que passeu anant o venint, o fent un petit desviament de les moltes zones interessants que hi ha pels voltants, com Ginza, Hibiya, o l’estació de Tôkyô, per posar només uns pocs exemples. També es una magnífica zona per veure els grans edificis que s’aixequen per tot al voltant des de la perspectiva de la distancia, lliures com estarem de la limitació de l’amplada dels carrers.

Jardins01

Jardins05

Jardins03

No es un lloc especialment interessant per anar-hi expressament, però si molt recomanable de no saltar-se-la si estem per la zona ja que no ens requerirà massa temps. El que si no recomanaria en absolut es fer tot el recorregut de circumval·lació del Palau Imperial, excepte en el cas que tinguem temps i vulguem veure altres elements propers a diversos punts de la zona, com el propi Palau Imperial, els Jardins de l’Est, el Budokan, o Yasukuni i el Yushukan.

Informació important:

  • Lloc: Jardins Exteriors Palau Imperial (Chiyoda-ku – Tôkyô).
  • Entrada: gratuïta.
  • Com arribar-hi: l’estació Nijubashimae de la línea Chiyoda es la més apropiada, però també podeu baixar a les estacions Otemachi de diverses línies de metro, o l’estació Hibiya de les línies Chiyoda o Mita, o fins i tot a l’estació Sakuradamon de la línea Yurakucho. En qualsevol cas, la zona està molt ben comunicada, i qualsevol estació de la zona et permetrà arribar-hi fent un petit recorregut a peu.

Jardins06

Jardins04

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: