Primer aniversari de Descobrir Japó

Kizuna (kanji de l'any 2011)Avui, 1 de Maig de 2012, el portal que us vol portar els millors articles i les millors pàgines sobre Japó en català i castellà, compleix el seu primer aniversari. Avui es doncs un dia molt especial per a Descobrir Japó, un dia de joia que volem compartir amb tots els nostres lectors d’aquest bloc, del que el portal en podríem dir que n’és plançó.

Al llarg d’aquest any em anat incloent nombroses pàgines en català i castellà que parlen de Japó, i diversos articles relacionats amb molt diverses formes de la cultura japonesa, i em difós a través dels diversos mitjans socials del portal algunes de les iniciatives més interessants relacionades amb el país del sol naixent. Però només ha estat un any, així que només estem al principi del camí. La intenció es seguir acompanyant-vos durant molts més anys, aportant el nostre gra de sorra a difondre la cultura d’aquest meravellós país que es Japó en tots els aspectes possibles.

I per fer-ho molt millor, en aquests moments estem preparant una web més plural, on tots pugueu dir la vostra, o aportar el vostre granet de sorra. En aquests moments estic remodelant la pàgina web per fer-la més atractiva, poder aportar nous continguts, etc. I es per això que us demano a tots els lectors d’aquest bloc que, si teniu alguna idea, proposta, aportació, o hi ha alguna cosa que voldríeu trobar a la web i de moment no ho trobeu, escriviu un comentari a aquest article, o envieu un correu electrònic a info@descubrirjapon.com, o ho comenteu en qualsevol de les xarxes socials en que estem presents.

Encara no ens seguiu per les diverses xarxes socials? No sabeu on estem? Doncs preneu nota. A més a més d’aquest bloc (Viatges pel Japó) i del Portal, també ens podeu seguir a través de Twitter, Facebook, Google+, YouTube i Flickr.

També ens agradaria incloure a la web i/o les xarxes socials les vostres experiències i material multimèdia que tingueu sobre Japó o sobre activitats relacionades amb la cultura d’aquest país: jornades, congressos, exposicions, concerts, el que sigui. Si en teniu, us agrairia molt que ho compartíssiu a través de les nostres xarxes socials o ho envieu a info@descubrirjapon.com i ja ho faré jo.

Moltes gracies a tots per seguir-nos durant aquest darrer any, i espero que en el camí que se’ns obre per endavant amb aquest projecte que es el Portal Descobrir Japó, tinguem la satisfacció de comptar amb la vostra agradable presencia com a companys de viatge.

Logo portal

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: