Temples de Kyôto: ruta II

Com suposo que ja us n’haureu adonat, la Ruta II dels Temples de Kyôto està molt centrada al voltant del Passeig de la Filosofia, fins al punt que aquest podria ser el nom que la definís. Al llarg de la ruta II del Bloc-Marató 2012 em recorregut la part Nord de les Higashiyama, encadenant el vist durant la ruta I amb els temples d’aquesta segona ruta. Si no teniu massa temps i tracteu de fer un esgotador recorregut de totes les Higashiyama en un sol dia, aturant-vos només als llocs més representatius, si que es recomanable seguir aquest camí, però si disposeu de prou temps, personalment us recomanaria dedicar un dia a fer aquesta ruta, tot i que de forma lleugerament diferent.

Personalment crec que la millor forma de recórrer la ruta II es fer-la en sentit invers a com s’ha anat desenvolupant al llarg de la bloc-marató. Això es, començar la ruta a Ginkakuji, a on podeu arribar còmodament amb autobús (parades Gingakujimichi o Ginkakujimae, segons la línea d’autobús que agafeu). Després de visitar Ginkakuji, podeu anar seguint amb tranquil·litat el Camí de la Filosofia fins arribar a Nanzenji, visitant pel camí els temples que preferiu. Es difícil fer una selecció específica de temples, ja que a més dels que us he anat explicant en articles anteriors n’hi ha bastants més dels que no us en puc fer referència personal ja que no els he visitat. A més a més, tot pot dependre molt del temps que hi dediqueu a cadascun. En tot cas, després de Ginkakuji, jo recomanaria que en cap cas no deixéssiu de visitar Hônen-in, Eikando Zenrin-ji i Nanzen-ji. Els altres temples que us he anat mencionant la llarg de la ruta, com Ôtoyojinja, Tenjuan i Konchi-in, així com visitar l’interior del Nanzenji Sanmon, ho deixaria a la vostra consideració personal. En tot cas seria bo que acabéssiu tota aquesta part de la ruta cap a l’hora de dinar, aprofitant que per la zona hi ha nombrosos llocs per fer-ho, i per que així us quedaria la tarda per veure alguns dels temples de Nanzenji que encara no haguéssiu vist, o be visitar l’Aqüeducte Suirokaku i les diverses construccions associades al sistema de canals que encara es mantenen en peu. Un altre opció es la vil·la Murin-an, situada a molt poca distancia de Nanzenji.

La visita jo l’acabaria al Santuari Heian-jingû, a ser possible a temps per veure els seus jardins. I ja que esteu a la zona, podríeu acabar el dia al Kyôto Handicraft Center, que es troba bastant a prop del santuari i on podreu trobar tot tipus d’artesania; o anant en direcció contraria, tornar a la zona final de la ruta I per si hi ha alguna zona que encara no heu vist a GionPontocho (o per tornar-hi, que segur us haurà agradat prou per tornar-hi).

Una jornada massa descansada comparada amb la ruta anterior? Possiblement, tot i que aprofitada al màxim pot resultar igual o més cansada. Això si, te el gran avantatge de que es de les més ajustables a les vostres necessitats de temps, cansament, etc.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: