Rutes dels temples de Kyôto

Des de que el nostre autobús virtual es va posar en marxa a l’estació JR de Kyôto per anar-vos mostrant els diversos temples que hi ha a la ciutat de Kyôto iniciant així la marató d’articles d’aquest bloc, ja em fet 15 parades. Em visitat temples budistes, temples shintoistes, mausoleus i fins i tot un jardí. Però tots aquests llocs tenen una cosa en comú, formen el que he anomenat “ruta I dels temples de Kyôto”.

Com ja he dit en diverses ocasions, a Kyôto hi ha temples suficients com per acabar avorrint-los per a tota la teva vida, i si creus en la reencarnació, també la propera, però tenen un gran avantatge: quasi be tots estan agrupats en diverses zones que permeten una visita “organitzada per zones”.

Al llarg d’aquesta marató de temples, anirem veient 5 rutes diferents, repartides al llarg de tot l’any (tampoc us vull avorrir i ser la causa de que no vulgueu visitar la ciutat per fugir d’ells). Cadascuna d’aquestes rutes podríem dir que abasten els temples “visitables” en un dia ben complert. Evidentment, com al llarg del camí trobareu més coses que no només temples, es gairebé impossible que podeu veure tots i cadascun dels temples que us mencionaré (en el meu cas algunes rutes no les he aconseguit “acabar” fins el tercer viatge a la zona, i d’altres ni tan sols les considero acabades).

Es per això que, un cop acabades les entrades de cadascuna de les rutes, faré un resum de la ruta, comentant les opcions que teniu segons el temps disponible, així com altres possibilitats de visites, de les que també us parlaré. Amb aquests parèntesis espero, a més a més de no cansar-vos per monotemàtic, poder tindre temps per parlar d’altres coses (Japó es molt més que Kyôto), i dedicar-li una mica més de temps al portal Descobrir Japó.

Així doncs, en els propers dies us suggeriré visites complementaries dins aquesta primera zona de temples (la meva “Ruta I”), i després comentaré la ruta en general (des de un punt de vista molt personal). Com en total considero que hi ha 5 rutes, deixaré aproximadament un mes o mes o mig de temps entre el final dels temples d’una ruta i el inici dels temples de la següent.

I si necessiteu una “dosis” més gran de Japó, o simplement no us voleu perdre detall, recordeu que podeu seguir puntualment informats de tot el que es cou al bloc Viatges pel Japó i al portal Descobrir Japó a través de qualsevol de les següents opcions: Twitter, Facebook, Google+, el nostre Canal de YouTube, o dels Àlbums de Flickr.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: