Marató Temples de Kyoto (京都の寺)

Es força conegut que Kyoto, l’antiga capital del Japó, està ben farcida de temples, especialment budistes, construïts a la ciutat sota el patrocini de molt diverses personalitats al llarg dels anys. De fet, es perfectament possible visitar la ciutat durant uns quants dies i no veure altre cosa que temples.

N’hi ha de grans i de petits, n’hi ha de més antics i de força moderns, n’hi ha de més coneguts i plens a vessar de turistes i de poc coneguts pels que pots passejar amb molta tranquil•litat, segur que amb prou feines alguna persona despistada et torbarà.

Per altre banda, m’agrada provar coses noves, especialment si representen un repte o desafiament d’alguna mena. Es per això que, amb l’objectiu d’arribar aquest mateix mes a les 4.000 visites absolutes al bloc, i combinant els dos factors abans esmentats, m’he decidit a fer un experiment en aquest bloc: una marató d’articles amb un tema comú. Podria haver escollit un altre tema, però com vull que sigui una carrera de fons (es necesita molt material), i ajudar a trobar llocs per visitar a una amiga que (quina enveja) aviat anirà a estudiar japonès a Kyoto durant tot un més, i si cal ja em buscaria alguna altre excusa… he decidit que a partir del proper dijous 19 de gener, cada dia publicaré una entrada sobre un dels nombrosos temples de Kyoto i els seus voltants que he visitat (i en total no son ni de bon tros tots els que hi ha).

A continuació podeu trobar la llista (ampliable) de temples que formaran part d’aquesta marató, llistat que aniré actualitzant amb els enllaços als articles corresponents.

I com sempre, podeu veure totes les fotografies d’aquests articles i moltes més l’àlbum de Flickr Templos de Kyoto (京都の寺). I tot i que no en tots els casos inclouré un vídeo sobre el temple, podeu visitar també el canal de YouTube del bloc Viatges pel Japó i el portal Descobrir Japó.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: