Balanç mig any de Descobrir Japó

Ja fa mig any que vaig començar l’aventura del Portal Descobrir Japó, així que podríem dir que toca fer balanç, i un que crec que es positiu ja que en aquest breu període de temps ja em aconseguit més de 6.000 visites, amb un total de quasi 17.000 pàgines visitades malgrat encara no comptar amb la quantitat d’articles que m’hauria agradat haver posat ja a la vostre disposició.

A aquestes visites em de sumar les del bloc de viatges associat al portal, que malgrat tindre una trajectòria més dilatada (ja ha complert tres anys), els darrers mesos ha vist com el nombre de visites s’anava incrementant fins arribar a més de 1.000 mensuals, i segueixen superant-se mes a mes, cosa que fa que les visites sumades al portal i al bloc superin les 2.000 mensuals. Aquestes visites, que si be son majoritàriament d’internautes espanyols, mica en mica es van equilibrant, especialment gracies a les visites provinents de Mèxic, que malgrat estar tercers en el ranking de tot aquest període, en els darrers mesos s’estan destacant en la segona posició.

Estadistiques 6 mesos Portal Descobrir Japó

Pel que fa a la presencia social del portal a internet, en aquests moments te 277 seguidors a twitter (i quasi 100 twits al mes), 537 amics i 384 fans a Facebook, 76 persones ens han afeixi’t als seus cercles de Google+, i mes que en vindran després d’aquests dies al Saló del Manga de Barcelona.

I si parlem del que realment us interessa, que son els continguts, en aquests sis mesos el portal ha inclòs 843 enllaços (a falta d’incorporar els nous enllaços obtinguts durant el Saló del Manga), i com a gran assignatura pendent, només 26 articles (aproximadament un a la setmana).

Esperem que la tendència a l’alça es mantingui durant força temps per que tots plegats podem fruir de tots els aspectes de la cultura japonesa durant molt i molt més temps.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: