Yamashita Kôen (山下公園)

Yokohama es una gran ciutat portuària i com a tal la seva façana marítima està formada per zones interessants per fer un passeig tranquil, fruint de la brisa marina (al menys els dies solejats i calorosos d’estiu), de l’ambient i, probablement, d’algun espectacle de carrer.

Anteriorment ja us vaig par lar d’una part de Minato Mirai 21 (l’àrea de Shinko). Doncs be, si seguiu per la passarel·la de vianants Yamashita Rinkosen, arribareu a Yamashita Kôen, un altre zona enjardinada on es habitual veure, entre d’altres, grups d’estudiants, parelles, artistes de carrer fent el seu espectacle, etc. Un lloc realment interessant per veure com es la gent del país.

Planol del parc i voltants

Però el parc també altres atractius, tant paisatgístics ja que es pot veure perfectament la Badia del Pont, com monumentals per la gran quantitat de monuments aconseguits gracies als nombrosos intercanvis culturals internacionals de la ciutat. Així, per exemple, podem veure la “Nena petita amb sabates vermelles”, o el Indo Suito (font d’aigua hindú), o l’estàtua del Guardià de l’Aigua, que va ser donada per la ciutat de San Diego (EEUU).

I si no hi hagués prou amb tot això per justificar el fet de passejar per ell, a tocar del parc podem trobar el Museu de les Nines, la Yokohama Marine Tower i el seu mirador, el vaixell Hikawarumaru (que es pot visitar) i, com no, el barri de Chinatown.

Informació important:

  • Lloc: Yokohama  (Pref.Kanagawa)
  • Com arribar-hi: hi ha diverses estacions de metro i ferrocarril segons la part del parc a la que vulguis arribar, però si vens des de Minato Mirai 21, només tens que seguir la passarel·la de vianants Yamashita Rinkosen.
  • Àlbum Flicker: http://www.flickr.com/photos/shordl/sets/72157626338195527/

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: