Kitano Kobe (北野神戸)

La ciutat de Kobe, està situada tan a prop d’Osaka que es pot arribar a visitar en un dia (tot i que amb el temps força ajustat) mentre us esteu a aquesta ciutat, i ofereix forts contrastos entre els seus diferents barris. Anteriorment ja us vaig parlar del seu barri xinès (Nankin-machi), i avui us voldria parlar d’un barri totalment diferent: el barri Nord (Kitano), que es podria considerar el “barri europeu” de la ciutat.

Kitano Kobe es tracta d’un barri residencial on hi ha tot tipus de cases d’estil europeu, i els noms de les visitables ho remarquen encara més: Casa del Rhin, Casa Anglesa, Casa d’en Ben, Casa del Penell, etc. A més, s’hi poden trobar botigues i museus “occidentalitzats” com el Museu Americà dels Ossets de Peluix o el “Kitano Weistern Garden”; i fins i tot la mesquita de Kobe.

La major part d’aquestes construccions es van tindre que reconstruir parcialment després del gran terratrèmol que va assolar Kobe el 1995, i s’ha de pagar entrada per visitar-les (l’entrada costa 500円 a la majoria, però ni han de més cares). L’excepció es la Casa del Rhin, una casa construïda el 1915, i que es una casa de fusta de dues plantes. A la primera hi ha un una zona de venda de records i una sala d’exposicions, mentre que la segona planta te una mostra de l’estil “Ijinkan” que es com es denomina l’estil de la casa, i de les conseqüències del terratrèmol Hanshin-Awaji que va afectar la ciutat.

Per altre banda, la zona en general es relativament tranqui-la, cosa que fa sigui força agradable per passejar-hi, tafaneixar una mica les paradetes i botigues, potser visitar alguna de les cases; especialment si visiteu la zona com a darrera parada de la vostra visita a Kobe. A més, si voleu veure la ciutat de nit des de les alçades, si els horaris us ho permeten, a l’extrem del barri, molt a prop de l’estació del shinkansen, hi ha un telefèric que us portarà fins a un dels turons que delimiten la ciutat (els dissabtes en determinades èpoques de l’any funciona fins bastant tard, cosa que us permetrà veure la ciutat de nit, tot il·luminada, als vostres peus).

Informació important

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: