Tôkyo des de les alçades (Japó des de les alçades VI)

Per finalitzar amb la sèrie de “Japó des de les alçades”, avui us parlaré de Tôkyo, on disposeu de gran quantitat d’opcions, per a tots els gustos i per a totes les butxaques… i més que hi hauran en un futur, doncs, com ja vaig mencionar en el primer article d’aquesta sèrie, actualment s’està construint una nova torre de telecomunicacions, més alta que la Torre de Tôkyo, que tindrà, com no podria ser d’un altre forma, un mirador per veure la ciutat als teus peus.

El mirador més conegut de Tôkyo es sens dubte la Tokyo Tower, o la copia de la Tour Eiffel de París, encara que es més alta que l’original, i disposa, com tampoc podria ser d’un altre forma, d’un petit centre comercial a la seva base, on pots trobar botigues diverses, restaurants, museus, etc., un conjunt de possibilitats que sens dubte es mereixen la seva pròpia entrada en aquest bloc.

El gran avantatge de la Tôkyo Tower es que disposes de dos miradors (150m per 820円 i 250m per +600円), així que pots escollir des de quina alçada veure la ciutat. La veritat es que la seva ubicació et permet veure sense gaires dificultats bona part de la ciutat ja des de el mirador de 150m, amb una visió de 360º, i en dies clars es possible fins i tot veure el Fujiyama. Per altre banda, als miradors pots trobar les característiques botigues de records, pantalles gegants que assenyalen els elements més característiques de cada vista, tant de dia com de nit, etc.

Altres opcions per veure Tôkyo des de les alçades son l’observatori de la Fuji TV, un curiós edifici amb una gran bola, que es on es troba l’observatori. La veritat es que es més una curiositat que altre cosa ja que la seva visió es molt menor (això si, domina Odaiba), es més car que la Torre de Tôkyo, i jo només la recomanaria com a curiositat o si voleu aprofitar que esteu a Odaiba y no teniu intenció d’anar a la Torre de Tôkyo o un altre de les opcions.

La darrera opció que mencionaré (que no la darrera que existeix) es el mirador de l’edifici del Govern Metropolità, a Shinjuku. Aquest mirador es gratuït (un avantatge), també es troba a força alçada, però al trobar-se a Shinjuku la visió en alguns punts està restringida pels gratacels dels voltants (i la visió dels seus finestrals no es de 360º). Malgrat això la visió segueix sent excepcional.

Com ja he dit, a la ciutat hi ha molts més llocs per veure Tôkyo des de les alçades, cosa normal amb tants gratacels com hi ha a la ciutat. Alguns son restaurants panoràmics on no es pot accedir lliurement, altres son llocs que es poden visitar i que, com estan a gran alçada serveixen, també, de miradors, però no us en puc dir gaire be res d’ells ja que no hi he estat (agrairia qualsevol comentari al respecte per poder posar-los a la llista de futuribles).

En tot cas, només una darrera recomanació, tot i que es simple lògica: aprofiteu la primera oportunitat que us doni el temps atmosfèric per pujar a un lloc elevat ja que al marge de les pròpies inclemències del temps que redueixen la visibilitat (pluja, etc.), la ciutat moltes vegades està coberta d’una calitja causada per la contaminació que, tot i no reduir realment la visibilitat, si que fan que tot es vegi molt més borrós i no podreu fruir con cal de la vista.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: