The Kyoto Connection

Aquesta entrada possiblement estigui bastant fora de lloc en aquest bloc ja que ni tan sols parla de Japó o d’alguna persona o cosa japonesa, i malgrat això te certa relació amb el Japó. Avui vull parlar-vos d’un grup musical que, tot i ser argentí, te una força (i confessa) influencia japonesa. Em refereixo al grup The Kyoto Connection, que acaba de treure un nou disc (No Headphones Requiered).

Imatge extreta de la pàgina web del grup

Sobre la seva música cal dir que entraria dins el grup de música electrònica, especialment el primer disc, que va ser realitzat totalment amb sintetitzador pel fundador del grup (llavors era l’únic membre), i si heu vist els darrers vídeos amb que he il·lustrat les entrades del bloc, ja heu sentit com sona, ja que la música de fons en aquests vídeos es seva.

The Kyoto Connection està format per cinc persones, les seves lletres son en anglès, però tots els seus temes beuen d’una o un altre forma del Japó, cosa que es encara més palesa en els seus dos primers àlbums, on es pot apreciar l’aspecte més tradicional del país nipó. Però això no vol dir que el darrer disc sigui dolent (tot al contrari, m’encanta), si no més aviat que han evolucionat cap a uns ritmes i temàtiques més moderns. Per fer un símil turístic, podríem dir que han viatjat del Kyoto que els dona el nom fins a la gran metròpoli que es Tokyo.

Francament, us recomano que escolteu la seva música, i teniu en compte que la podeu descarregar gratuïtament (està sota llicencia de Creative Commons) a la pàgina del grup, des de on també us podeu sumar al seu grup de Facebook, o seguir-los mitjançant twitter i altres mitjans.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: