Raumen Stadium (ラーメンスタジアリ)

Fa un temps ja us vaig parlar del Museu del Ramen de Yokohama. Avui us parlaré d’un lloc similar, tot i no tindre més que dues coses en comú: el Ramen i el concepte  d’ajuntar restaurants de diferents parts del país per poder tastar les diverses variants d’aquest plat típic.

Com ja vaig dir, el Museu del Ramen es més com un parc temàtic, amb una mica d’informació sobre aquest plat procedent de la Xina, a més de disposar d’una botiga especialitzada, formant en el seu conjunt un lloc d’esbarjo interessant on, a més, pots degustar la forma de cuinar aquest plat a diverses zones del país . El “Raumen Stadium”, per contra no es pot considerar més que una sèrie de restaurants del mateix tipus reunits en un mateix espai, però també et permet degustar com es cuina aquest plat a diferents zones del país. Concretament, hi pots trobar quatre restaurants de la zona de Kyûshu, dos de Tokyo, un de Hokkaido i un altre de la zona de Nagano.

Tot això i una gerra de cervesa per només 1000円 (el plat de adalt a la dreta per gentilesa del cuiner -en el recuadre-)

Com podeu veure, les diferencia bàsica es que en el cas de Yokohama pots passar-ho be i a més menjar, mentre que al “Raumen Stadium” només pots menjar (encara que a tocar hi ha prou coses per passar-ho be, no formen part del lloc). Un altre diferencia que vaig trobar entre tots dos llocs es que, mentre a al museu de Yokohama pots demanar bols petits per així degustar diferents tipus de ramen, al “Raumen Stadium” tots els plats son grans, i per tant, si vols provar diferents formes de preparar el ramen has de vindre diferents dies (i mes si probes el “tonkotsu ramen” que es el propi de la zona, amb el que sortiràs rodant, com ja vaig comentar aquí).

Canal City

El “Raumen Stadium” està situat a la cinquena planta del centre comercial “Canal City” de Hakata (Fukuoka), un centre comercial on pots trobar una ampli oferta d’esbarjo, botigues, restaurants (a més dels que formen el “Raumen Stadium” , a la planta baixa n’hi ha d’altres tipus), etc. I, evidentment, com es tracta d’una part més del centre comercial, no has de pagar cap entrada addicional per fruir del millor ramen que he tastat mai al Japó (em refereixo, com no, al “tonkotsu ramen”).Informació important:

  • Lloc: 5ª planta Centre Comercial Canal City (Hakata).
  • Cost: un plat de ramen et surt per entre 600 円 i 990円, segons el restaurant.
  • Pàgina web: el “Raumen Stadium” no te pàgina pròpia,  però podeu obtindre informació com la seva localització dins del complex a la pàgina web del centre comercial (en anglès).
Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: