Ara també a Flickr

Haig de confessar que tota la vida he estat força aficionat a la fotografia (darrerament més al vídeo), a més d’un exagerat amb el dit fàcil, cosa que m’ha portat a fer centenars de fotos de qualsevol lloc al que anés amb una càmera, i ara amb les fotografies digitals es encara més fàcil deixar-se anar. Es per això que al llarg dels tres viatges que he realitzat al Japó he reunit més d’un miler de fotografies. Si a tot això li sumem les fotografies d’amics que també hi ha anat i em deixen fer servir les seves de fotografies, el resultat final es que disposo de unes 3.000 fotografies del Japó, cosa que moltes vegades fa difícil seleccionar només unes poques per il·lustrar les entrades d’aquest bloc per no saturar-les massa de material gràfic.

En part es per això que a partir d’ara (i amb una mica de sort amb caràcter retroactiu, però sobre això no prometo res), com a complement de moltes (no totes) de les entrades d’aquest bloc podreu, si voleu, ampliar-les veient les fotografies mostrades a un tamany més gran, i altres fotografies que, per la causa que sigui, no he seleccionat pel cos de l’entrada del bloc. I podreu fer-ho a través de la meva galeria de fotografies de Flickr (http://www.flickr.com/photos/shordl/sets/), on crearé àlbums que coincideixin amb el nom de l’entrada del bloc (o podreu seguir l’enllaç directe que inclouré al final de cada entrada).

Cal matisar que a Flickr només penjaré les fotografies que siguin exclusivament meves, no les dels amics que em deixen penjar les seves al bloc (gracies per la col·laboració!), i per això no sempre hi haurà àlbum de fotos a Flickr ja que quan varem viatjar plegats, moltes vegades no feia fotografies sinó vídeo pensant que després ja em deixarien veure les seves de fotos i així evitaria repeticions innecessàries al posar-les totes en comú.

I per començar a obrir boca, aquí està l’enllaç a Flickr de la darrera entrada, la del Palau Imperial de Kyoto: http://www.flickr.com/photos/shordl/sets/72157622886487670/; i també la de la primera entrada d’aquest bloc, la del Festival de Tardor de Takayama: http://www.flickr.com/photos/shordl/sets/72157622766576217/.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: