Web Hyperdia actualitzada

Anteriorment, a l’article sobre el JR Pass ja vaig parlar d’aquesta web on trobar els horaris de tots els trens de Japó, i de fet també em baso molt en ella per saber preus i temps de recorreguts en molts dels altres articles. Doncs be, aquesta web s’ha actualitzat (si teníeu la pàgina que vaig donar anteriorment entre els favorits, actualitzeu-la a: http://www.hyperdia.com/).

La nova pàgina es molt similar a l’anterior, però te un disseny més net i, sobre tot, es molt més pràctica. A més d’introduir més opcions entre els possibles filtres de la búsqueda (per exemple, ara podeu especificar que només voleu trens JR, molt útil si voleu exprimir tot el suc del vostre JR Pass); els noms de les estacions els podeu afinar millor gracies a que a mesura que els escriviu apareixen les possibilitats; si voleu fer una correcció no cal tornar a començar, només has d’anar al final de la pàgina i modificar els criteris; si voleu fer un viatge d’anada i tornada, un cop buscada l’anada, només cal donar al botó d’intercanviar i canviar l’hora per tindre preparada la búsqueda del viatge de tornada. A més a més, sembla que han actualitzat les dades amb data Octubre d’enguany.

Hyperdia01

Com a inconvenients, per allò de buscar-li els tres peus al gat, podríem trobar que ara les dates en que es poden buscar horaris han quedat força restringides en el temps a un període de sis mesos (abans podies buscar horaris en qualsevol data, i ara no), segurament per augmentar la fiabilitat, tot i que jo mai he trobat cap problema ni error en la informació obtinguda.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: