Bus aquàtic

A tota visita a Tokyo es quasi obligat visitar Asakusa (浅草) i molt especialment el seu temple i l’avinguda comercial que porta fins a ell (ja en parlaré mes endavant). Però fins i tot fent una visita pel barri per veure una mica més una de les barriades tradicionalment populars de la ciutat (cosa que poca gent fa), la visita acabarà com molt tard cap a migdia, amb tota la tarda lliure per visitar un altre area de la ciutat (Asakusa, com moltes altres zones, està una mica apartat de tot). Evidentment, amb metro o tren ràpidament estareu a qualsevol altre punt de la ciutat acabant de fruir del dia, però si heu dinat a la zona i voleu un altre forma de veure la ciutat, us recomano el passeig pel riu Sumida (隅田川) amb el bus aquàtic de la Tokyo Cruise Lines per anar fins a Hamarikyu (浜離宮) i, si us agrada caminar, acabar el dia pujant a la Torre de Tokyo.

L’estació de la línea del riu sumida es troba molt a prop del temple d’Asakusa, i recorre el riu fins arribar al moll Hinode, fent una petita parada pel camí en el parc Hamarikyu (situat molt a prop del mercat del peix de Tsukiji). El recorregut es de 35 minuts (40 minuts fins al moll Hinode), costa 720¥ + l’entrada al parc (750¥ fins al moll Hinode) i en surt un cada 30 minuts (fins a les 15:40h, que es el darrer vaixell que para al parc, ja que aquest tanca a les 17:00h).

Un altre opció es agafar el vaixell Himiko (ヒミコ), un vaixell que sembla futurista (i que podeu veure en el vídeo superior), que us portarà fins a Odaiba en uns 50 min per una mica més de 1000¥, però només circula tres o quatre cops al dia. A més, Odaiba es prou gran com per dedicar-l’hi tot un dia, no només una tarda.

Potser us preguntareu què te d’especial aquest recorregut, aparentment orientat totalment al turista. Doncs la veritat es que més sembla pensat per sortides festives dels propis tokiotes, però el que realment em sembla interessant es no sols que pots veure la ciutat des d’un altre punt de vista, sinó que a més, en el seu recorregut el vaixell passa per sota de 13 ponts, tots ells diferents tant d’estructura com de color i també et permet veure la gran xarxa d’encluses per controlar inundacions, o les construccions gegantines que s’han edificat sobre terres guanyades al mar.

Planol del recorregut

Planol del recorregut

El gran inconvenient per a gent com jo, doncs com podeu veure en el vídeo, el vaixell està pensat per veure, però no gaire per poder plasmar el que veus. Els llocs des de on es pot fotografiar o filmar els ponts en tot el seu esplendor son realment pocs, i sempre s’omplen amb els primers que arriben. Es clar que si només voleu fruir de la vista, les seves grans finestres panoràmiques i sostre de vidre us permetrà una amplia visió de tots els detalls.

Foto: Arturo

Foto: Arturo

Informació important:

  • Lloc: Sumidagawa (Taitō-ku – Tōkyō)
  • Cost: 720¥ (+ entrada a Hamarikyu).
Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: